Koole Terminals Group heet voortaan Chane

19 juni 2024 - Rotterdam, Nederland - Internationaal bedrijf voor de bulkopslag van vloeistoffen Koole Terminals Group heeft vandaag aangekondigd voortaan verder te gaan onder de naam Chane. 

Chane logo blue-dark blue RGB.png
  • png

 

De rebranding betekent een verdere uniformering van het bedrijf, dat zijn positie op de Europese markt voor de voor de bulkopslag van vloeistoffen al significant heeft versterkt met de overname van Alkion Terminals in 2022 en Maastank in 2023. 

 

John Kraakman, CEO van Chane: “Deze week rollen we een nieuwe merkidentiteit uit waarmee we beter laten zien wie we zijn. Deze ontwikkeling versterkt onze positie als belangrijke schakel in de supply chain en hoeksteen van de Europese logistieke markt, en benadrukt onze gezamenlijke en proactieve werkwijze om waarde te creëren voor onze klanten. Als aanbieder van bulkopslag voor vloeistoffen heeft Chane de ideale positie in havens in Europa om onze partners te helpen hun weg te vinden in een voortdurend veranderende omgeving. Onze nieuwe slogan 'Linking forward' weerspiegelt de actieve rol die we spelen als partner van onze klanten.”

Onze nieuwe slogan 'Linking forward' weerspiegelt de actieve rol die we spelen als partner van onze klanten. John Kraakman, Chane CEO.

 

Kraakman vervolgde: “Als merk weerspiegelt 'Chane' de geschiedenis van ons bedrijf en de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt als internationaal team. We zijn er trots op deze mijlpaal samen te kunnen vieren en als één team de toekomst in te gaan, waarbij we onze positie als toonaangevend Europees platform voor de bulkopslag van vloeistoffen verstevigen.” 


www.chane.eu



Over Chane

Chane is een toonaangevende leider op het gebied van opslag, verwerking en logistiek, gespecialiseerd in innovatieve end-to-end services voor bulkvloeistoffen. Het bedrijf beheert 22 tankterminals met een totale capaciteit van 5,4 miljoen kubieke meter, verdeeld over 7 Europese landen: Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Polen en Italië. Chane vormt een onmisbare schakel in de supply chain voor een breed scala aan internationale klanten. Linking forward.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Chane nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL